sluiten

Antislip behandeling

Gladde vloeren.. één van de meest voorkomende oorzaken van (bedrijfs)ongelukken. Uitglijders in de badkamer, op de werkvloer, in de entree. Het kan zomaar gebeuren als de vloer niet antislip gemaakt is. VloerVeilig biedt u snel, efficiënt en goedkoop een veilige oplossing. Na de volledig milieuvriendelijke antislip behandeling is uw vloer direct klaar voor gebruik. Wij werken volgens een duidelijk vijfstappenplan waardoor u gelijk weet waar u aan toe bent. 

Vraag direct een offerte aan voor een Antislip behandeling >

Ons stappenplan

Stap 1: Reinigen

Uw vloer krijgt een dieptereiniging. Dat betekent dat deze volledig wordt schoongemaakt met ons speciale reinigingsmiddel. 

Stap 2: Aanbrengen

Door middel van een airless-spray brengt één van onze medewerkers de gepatenteerde VloerVeilig Anti-Slip vloeistof aan. Deze wordt egaal over de vloer verspreid. 

Stap 3: Borstelen

Met een speciale borsteltechniek controleren we of de vloer de juiste stroefheid heeft bereikt.

Stap 4: Controle

Na de inwerktijd van ongeveer 1,5 uur wordt de vloer nogmaals gecontroleerd met behulp van een stroefheidsmeter. 

Stap 5: Afwerken

Bent u tevreden met het resultaat dan wordt de vloer afgewerkt met de VloerVeilig Finish vloeistof. 

Hoe werkt een anti-slip behandeling?

Doordat de ETS antislip behandeling bestaat uit vloeistoffen met reactiestoffen, welke een etsende werking hebben op de minerale bestanddelen in het oppervlak. Deze minuscule ingreep voorkomt een waterfilm (aquaplaning) zodat water weg kan onder de voet en gebruikers niet uitglijden. Zo zult u ook op het oog nauwelijks iets zien aan uw nieuwe antislipvloer. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een antislip coating. VloerVeilig behandeld uw galerijvloer, parkeervloer en douche. Wij brengen ook anti slip strippen aan voor bijvoorbeeld trappen. 

Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast! Reactie binnen 1 werkdag. U kunt ons ook direct bellen via +31(0)418 641 401. Wij helpen u verder!

Heb ik garantie?

Wij geven 2 jaar garantie op anti slip vloeren omdat deze vloeren meestal intensiever belopen worden. In de praktijk gaan deze vloeren 5 jaar of langer mee voordat de vloer weer een behandeling nodig heeft. Wij geven 2 jaar garantie zakelijk en 5 jaar garantie privé op onze ETS antislip behandelingen. Lees de veelgestelde vragen.

Onderhoud na antislip behandeling

Nadat uw vloer antislip gemaakt is is het handig om de vloer zo nu en dan schoon te maken. Dit doet u volgens ons reinigingsplan. 

1. De vloer nat maken met water en een reinigingsmiddel er doorheen, u mag alle schoonmaakmiddelen gebruiken behalve groene zeep en citronella.
2. Daarna de vloer borstelen met een borstel/luiwagen.
3. Het schoonmaakmiddel/sopje op de vloer 10 minuten in laten werken.
4. Dan de vloer schoonspoelen en droogtrekken.

Contact opnemen

Heeft u vragen over de antislip behandeling? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen u graag verder! U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

U kunt mailen naar info@vloerveilig.nl
U kunt ons bellen via +31(0)418 641 401 

Wat doen wij:

stappen

Meer informatie?
Bekijk onze brochure.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?