sluiten

Antislip douche

Op zoek naar een veilige oplossing voor uw douchevloer? Ontdek de kracht van de ETS anti-slip behandeling van VloerVeilig, speciaal ontworpen om gladde tegels en andere steenachtige ondergronden veiliger te maken. De badkamer en het toilet staan op de tweede en derde plaats als het gaat om het risico op vallen in (en rondom) het huis. Vooral voor ouderen kan een gladde tegelvloer veel risicos met zich meebrengen. Na de anti-slip behandeling van VloerVeilig is de vloer gelijk klaar voor gebruik! 

Vraag direct een offerte aan >

Anti-slip behandeling uitgelegd 

Met onze ETS anti-slip behandeling kunt u genieten van een veilige douchevloer zonder dat het uiterlijk van uw badkamer veranderd. De minuscule ingreep voorkomt een waterfilm (aquaplaning) zodat water weg kan onder de voet en gebruikers niet uitglijden. In tegenstelling tot traditionele anti-slip coatings laat onze behandeling geen structuur achter, waardoor vuil ook minder snel hecht aan de vloer en uw douche gemakkelijker schoon te houden is. Na de behandeling heeft u 2-5 jaar garantie op de behandeling.

Ons stappenplan

Stap 1: Reinigen

Uw vloer wordt als eerst volledig schoongemaakt met ons reinigingsmiddel. 

Stap 2: Aanbrengen

Door middel van een airless-spray brengt één van onze medewerkers de gepatenteerde VloerVeilig Anti-Slip vloeistof aan. Deze wordt egaal over de vloer verspreid. 

Stap 3: Borstelen

Met een speciale borsteltechniek controleren we of de vloer de juiste stroefheid heeft bereikt.

Stap 4: Controle

Na de inwerktijd van ongeveer 1,5 uur wordt de vloer nogmaals gecontroleerd met behulp van een stroefheidsmeter. 

Stap 5: Afwerken

Bent u tevreden met het resultaat dan wordt de vloer afgewerkt met de VloerVeilig Finish vloeistof. 

Toepassingen

VloerVelig maakt uw douche volledig anti-slip. Met ons unieke VloerVeilig ETS Systeem behandelen wij steenachtige vloeren zoals beton, tegels en natuursteen. Onze behandelingen kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. Wij werken met korte lijnen en afspraak = afspraak. Onze behandeling passen wij al jarenlang succesvol toe op:

  • Balkons 
  • Badkamers
  • Galerijvloeren
  • Parkeergarages
  • Terrassen
  • Trappen
  • Keukens
  • Zwembaden

De voordelen van onze behandeling

Milieuvriendelijk

Onze behandeling is volledig milieuvriendelijk. Dat betekent dat al onze processen en producten zorgvuldig zijn ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en milieubescherming.

2-5 jaar garantie

VloerVeilig geeft twee jaar garantie op vloer bij zakelijk gebruik en vijf jaar bij privégebruik. Wij informeren u graag over onze garanties.

Gebruiksklaar

Na de behandeling is de vloer direct klaar voor gebruik. U kunt dus gelijk genieten van de anti-slip!

Onderhoudsvriendelijk

Een etsbehandeling vergt weinig tot geen speciaal onderhoud, wat het aantrekkelijk maakt voor zowel particuliere als commerciële toepassingen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen!

Scherpste prijs in de markt

Met onze concurrerende prijzen willen we ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot hoogwaardige anti-slip oplossingen.

Contact opnemen

Heeft u vragen? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen u verder! U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

Vraag een offerte aan >

Wat doen wij:

stappen

Meer informatie?
Bekijk onze brochure.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?