sluiten

Antislip coating

Een vloercoating is een kunststof vloerafwerking die wordt toegepast op mechanisch of chemisch belaste oppervlakken. Een vloercoating wordt aangebracht om de ondergrond te verfraaien en/of te beschermen tegen bijvoorbeeld slijtage of aantasting door vloeistoffen.

Ondergrond

Om een vloercoating te laten hechten is een schone, droge ondergrond vereist. De ondergrond is bepalend voor het resultaat van de vloercoating. Een goede beoordeling van de ondergrond is dan ook gewenst. Dit kunnen wij uiteraard voor u verzorgen.

Toepassing

Vloercoatings worden bijvoorbeeld gebruikt om ondervloeren vloeistofdicht, stofvrij, slijtvast, zuur- en/of olie- enbenzinebestendig te maken. Ze worden meestal toegepast op vloeren in garage’s, magazijnen, fabriekshallen, ziekenhuizen, showrooms, in de chemische- en voedselverwerkende industrie alsook in de agrarische sector. Tevens ook bedoeld als antislipvloeren zoals in/op: Douchebakken/Baden, houten vlonders, galerijen, parkeergarages enz. zowel transparant als op elke gewenste RAL kleur.

Gietvloeren

Gietvloeren zijn zelfvloeiende producten op basis van epoxy of polyurethaan harsen. De zelfvloeiende eigenschap ontstaat wanneer de componenten na homogene menging met een spaan of trekker over de vloer zijn verdeeld. Een laag dikte van 2 of 3 mm is hierbij normaal. Een gietvloer wordt toegepast wanneer er hoge eisen aan de vloerafwerking worden gesteld. Bijvoorbeeld voor slijtvastheid of chemicalienbestendigheid. Maar ook voor decoratieve afwerkingen. Daarnaast kan met de juiste gietvloer moeiteloos worden voldaan aan eis met betrekking tot bijvoorbeeld ESD of HACCP.

Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast! Reactie binnen 1 werkdag. U kunt ons ook direct bellen via +31(0)418 641 401 .Wij helpen u verder!

Ondergrond

Om een gietvloer te laten hechten is een schone, droge ondergrond vereist. De ondergrond is bepalend voor het resultaat van de gietvloer. Afhankelijk van de ondergrond kunnen één of tmeerdere lagen ter voorbereiding noodzakelijk zijn. Een goede beoordeling is dan ook gewenst. Dit kunnen wij uiteraard voor u verzorgen.

Toepassing

Gietvloeren hebben een breed toepassingsgebied zoals werkplaatsen, chemische industrie, laboratoria, drukkerijen, ziekenhuizen, scholen, winkels, musea en nog talloze andere. Maar ook in woningen worden gietvloeren steeds vaker toegepast.

Chipsvloeren

Een chipsvloer is een decoratieve afwerking door middel van een coating- of gietvloer. Na het aanbrengen van de onderlaag worden spaarzaam of vol gekleurde vlokken ingestrooid. Door een combinatie van een basiskleur met een contrast kleur ontstaat een zeer attractieve vloerafwerking. Deze is zowel strek als vloeistofdicht en decoratief.

Ondergrond

Om een chipsvloer te laten hechten is een schone, droge ondergrond vereist. De ondergrond is bepalend voor het resultaat van de chipsvloer. Een goede beoordeling is dan ook gewenst. Dit kunnen wij uiteraard voor u verzorgen.

Toepassing

Chipsvloeren worden veelal toegepast in ruimtes waar slijtvastheid, esthetisch uiterlijk en eenvoudig onderhoud hoofdeisen zijn. Hierbij valt te denken aan kantoren, scholen, garages, winkels, gallerij, showrooms, theaters, musea, keukens en nog veel meer.

Troffelvloeren

Een troffelvloer is een drie componenten kunststof vloersysteem. Troffelvloeren bestaan uit hars, harder en vul (kleur)stoffen. Ze zijn te leveren in naturel en diverse gemengde kleuren. Troffelvloeren zijn mechanisch zeer sterk. En bijzonder slijtvast. Ook kunnen naadloos plinten worden toegepast hetgeen de hygiene, door het ontbreken van naden, verhoogd.

Ondergrond

Om een troffelvloer te laten hechten is een schone, droge ondergrond vereist. De ondergrond is mede bepalend voor het resultaat van de troffelvloer. Een goede beoordeling is dan ook gewenst. Dit kunnen wij uiteraard voor u verzorgen.

Toepassing

Troffelvloeren worden toegepast in ruimten waar slijtvastheid en eenvoudig onderhoud belangrijk zijn. Ook de bestendigheid tegen hoge temperatuurwisselingen en vochtinwerking zijn belangrijke voordelen. Daarom worden troffelvloeren veel ingezet in melkstallen, productieruimten, accuruimten en in de chemische en vleesverwerkende industrie. In de utiliteitsbouw worden troffelvloeren toegepast daar waar een zekere esthetica naast hoge sterkte wordt vereist. Bijvoorbeeld bij dancings, winkels en recepties.

Vraag offerte aan

Wat doen wij:

stappen

Meer informatie?
Bekijk onze brochure.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?