sluiten

Gladde badkamervloer

Een gladde badkamervloer is een bron van vervelende glijpartijen. Voorkom nare ongelukken en laat uw badkamervloer stroef maken door VloerVeilig. Onze behandeling is milieuvriendelijk en u kunt de vloer na behandeling direct weer gebruiken. Bovendien bieden we 2 tot 5 jaar garantie op de behandeling.

Vraag een offerte aan >

 

Gevolgen gladde badkamervloer

Een gladde badkamervloer kan verschillende gevolgen hebben. Ten eerste kan het een aanzienlijk risico op uitglijden en vallen met zich meebrengen, vooral wanneer de vloer nat is. Ouderen en mensen met mobiliteitsproblemen lopen een verhoogd risico. Een gladde vloer leidt ook tot groei van schimmels en bacteriën, vooral op vochtige plekken. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen, zoals allergieën en luchtweginfecties. Het is daarom van groot belang om maatregelen te nemen, zoals het gebruik van anti-slipmaterialen en regelmatige reiniging, om de veiligheid en hygiëne in de badkamer te verhogen.

Oplossing voor een gladde badkamervloer

De specialisten van VloerVeilig bieden u de oplossing waarmee u de risico’s van een gladde badkamervloer tot een minimum beperkt. Wij behandelen uw vloer met een speciale ETS antislip behandeling. De behandeling bestaat uit vloeistoffen met reactiestoffen, welke een etsende werking laten plaatsvinden met de minerale bestanddelen in het oppervlak van uw vloer. In tegenstelling tot een antislip coating laat deze behandeling geen structuur achter, waardoor vuil minder snel hecht aan de vloer.  Ook ziet u op het oog geen verandering aan uw nieuwe antislip vloer.

Ik wil mijn vloer stroever maken! >

Onze antislip behandeling

De antislip behandeling voorkomt een waterfilm (aquaplaning) zodat water weg kan onder de voet en gebruikers niet uitglijden op een gladde parkeervloer. In tegenstelling tot een antislip coating laat onze behandeling geen structuur achter, waardoor vuil minder snel hecht aan de vloer. De gladde parkeervloer is na de antislip behandeling weer direct klaar voor veilig gebruik. En dat zonder stof of lawaai.

De voordelen van VloerVeilig

Hieronder zetten we de voordelen van de werkwijze van VloerVeilig kort voor u op een rijtje. Onze methode is:

✓  Milieuvriendelijk
✓  Twee tot vijf jaar garantie
✓  Gebruiksklaar
✓  Onderhoudsvriendelijk
✓  Tegen de scherpste prijs in de markt

Vijfstappenplan voor veiligheid

De specialisten van VloerVeilig baseren zich voor het opruwen van een gladde badkamervloer, bijvoorbeeld een tegelvloer, op het unieke vijf stappenplan. VloerVeilig gaat met dit systeem en de vijf zekerheden (voordelen) voor een langdurige relatie met haar klanten. Ons vijfstappenplan biedt u veel voordelen. Overal waar water gebruikt wordt, schuilt gevaar. Ongelukkige glij- en valpartijen komen overal voor. Uitglijders in de badkamer, sauna, op de werkvloer, in de entree van een pand zijn hierbij geen uitzonderingen. Het kan zomaar gebeuren wanneer uw vloer niet antislip gemaakt is. VloerVeilig biedt u een snelle, efficiënte, goedkope en vooral veilige oplossing. Waar bestaan de stappen concreet uit?

Stap 1 Reinigen

Het grondig reinigen van de ondergrond met VloerVeilig reinigingsmiddel.

Stap 2 Aanbrengen

Door middel van een airless-spray brengen we de gepatenteerde VloerVeilig Antislip Vloeistof aan.

Stap 3 Borstelen

Aan de hand van een speciale borsteltechniek checken wij vervolgens meerdere malen of uw vloer de juiste stroefheid heeft bereikt.

Stap 4 Controle

Na een inwerktijd van ongeveer 1,5 uur wordt de vloer nogmaals gecontroleerd met behulp van een stroefheidsmeter.

Stap 5 Afwerken

Bij goed resultaat werken onze specialisten de vloer af met de VloerVeilig Finish vloeistof.

Om het zo duidelijk mogelijk te maken heeft VloerVeilig een video gemaakt met de volledige werkwijze. Deze kunt u via YouTube bekijken. 

Gratis proefstuk

Wij komen bij u langs op uw bedrijf, organisatie of thuis. Het is ook mogelijk dat we u een proefstuk sturen zodat u zelf het verschil kunt voelen wanneer u de tegel natmaakt. 

U kunt direct mailen naar info@vloerveilig.nl. Of u belt naar +31(0)418 - 641 401 Wij helpen u graag verder. Een offerte voor het opruwen van een gladde badkamervloer is bij ons altijd oriënterend. U zit dus nergens aan vast. U krijgt van ons een reactie binnen één werkdag.

Wat doen wij:

stappen

Meer informatie?
Bekijk onze brochure.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?