sluiten

Gladde parkeervloer

Een gladde parkeervloer is een potentiële bron van vervelende glijpartijen en nare ongelukken. Daarom is het raadzaam om een gladde parkeervloer op te ruwen. Zoekt u een partij die dit voor u op een efficiënte en effectieve wijze uitvoert? Dan is VloerVeilig uw vakkundige partner.

Vraag een offerte aan >

Jaarlijks gebeuren er in Nederland veel ongelukken als gevolg van uitglijden op gladde of natte vloeren. Betonvloeren zijn bij oplevering al vaak te glad. Niet alleen voor het slachtoffer heeft dit vaak vervelende gevolgen, maar ook voor de eigenaar of beheerder van een pand. En dan hebben we het over met name de juridische gevolgen die verregaand kunnen zijn.

Oplossing voor een gladde parkeervloer

De specialisten van VloerVeilig bieden u de oplossing waarmee u de risico’s van een gladde parkeervloer tot een minimum beperkt. De oplossing die we hiervoor presenteren heet: ETS antislip behandeling. De ETS antislip behandeling is een systeem dat we alleen toepassen op steenachtige ondergronden, zoals: tegels, natuursteen en beton. Doordat de behandeling bestaat uit vloeistoffen met reactiestoffen, die een etsende reactie laten plaatsvinden met de minerale bestanddelen in het oppervlak is de behandeling slechts uit te voeren op steenachtige ondergronden.

Ik wil mijn vloer stroever maken! > 

Minuscule ingreep

Dit heeft als voordeel dat u op het oog nauwelijks iets ziet aan uw nieuwe antislipvloer. De minuscule ingreep voorkomt een waterfilm (aquaplaning) zodat water weg kan onder de voet en gebruikers niet uitglijden op een gladde parkeervloer. In tegenstelling tot een antislip coating laat onze behandeling geen structuur achter, waardoor vuil minder snel hecht aan de vloer. De gladde parkeervloer is na de antislip behandeling weer direct klaar voor veilig gebruik. En dat zonder stof of lawaai.

De voordelen van VloerVeilig

Hieronder zetten we de voordelen van de werkwijze van VloerVeilig kort voor u op een rijtje. Onze methode is:

✓  Milieuvriendelijk
✓  Twee tot vijf jaar garantie
✓  Gebruiksklaar
✓  Onderhoudsvriendelijk
✓  Tegen de scherpste prijs in de markt

Vijfstappenplan voor veiligheid

De specialisten van VloerVeilig baseren zich voor het opruwen van een gladde parkeervloer op het unieke vijf stappenplan. VloerVeilig gaat met dit systeem en de vijf zekerheden (voordelen) voor een langdurige relatie met haar klanten. Ons vijfstappenplan biedt u veel voordelen. Overal waar water gebruikt wordt, schuilt gevaar. Ongelukkige glij- en valpartijen komen overal voor. Uitglijders in de badkamer, sauna, op de werkvloer, in de entree van een pand zijn hierbij geen uitzonderingen. Het kan zomaar gebeuren wanneer uw vloer niet antislip gemaakt is. VloerVeilig biedt u een snelle, efficiënte, goedkope en vooral veilige oplossing. Waar bestaan de stappen concreet uit?

Stap 1 Reinigen

Het grondig reinigen van de ondergrond met VloerVeilig reinigingsmiddel.

Stap 2 Aanbrengen

Door middel van een airless-spray brengen we de gepatenteerde VloerVeilig Antislip Vloeistof aan.

Stap 3 Borstelen

Aan de hand van een speciale borsteltechniek checken wij vervolgens meerdere malen of uw vloer de juiste stroefheid heeft bereikt.

Stap 4 Controle

Na een inwerktijd van ongeveer 1,5 uur wordt de vloer nogmaals gecontroleerd met behulp van een stroefheidsmeter.

Stap 5 Afwerken

Bij goed resultaat werken onze specialisten de vloer af met de VloerVeilig Finish vloeistof.

Gratis proefstuk

Wij komen bij u langs op uw bedrijf, organisatie of thuis. Het is ook mogelijk dat we u een tegel sturen die deels is behandeld, zodat u zelf het verschil kunt voelen wanneer u de tegel natmaakt. Wilt u contact hierover? U kunt direct mailen naar info@vloerveilig.nl. Of u belt naar +31(0)418 - 641 401 Wij helpen u graag verder. VloerVeilig geeft twee tot vijf jaar garantie op de antislipbehandelingen, afhankelijk wat voor vloer het is. Een offerte voor het opruwen van een gladde parkeervloer is bij ons altijd oriënterend. U zit dus nergens aan vast. U krijgt van ons een reactie binnen één werkdag.

Wat doen wij:

stappen

Meer informatie?
Bekijk onze brochure.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?