sluiten

Gladde toiletvloer

Het toilet is één van de belangrijke locaties van uw woonruimte. Een gladde toiletvloer kan verschillende nare gevolgen hebben. Voorkom ongelukken en laat uw toiletvloer antislip maken door VloerVeilig. Onze behandeling is milieuvriendelijk en u kunt de vloer na behandeling direct weer gebruiken. Bovendien bieden we 2 tot 5 jaar garantie op de behandeling.

Vraag een offerte aan >

Gevolgen gladde toiletvloer

Een gladde toiletvloer kan leiden tot valpartijen, verwondingen en angst voor bewoners en bezoekers. Mensen met mobiliteitsproblemen en ouderen ervaren mogelijk nog meer moeilijkheden en verlies van zelfstandigheid. Het is van essentieel belang om maatregelen te nemen om de vloer minder glad te maken, zoals het aanbrengen van een antislipbehandeling. Regulier onderhoud en alert zijn op mogelijke gevaren dragen bij aan het creëren van een veilige toiletruimte.

Oplossing voor een gladde toiletvloer

De specialisten van VloerVeilig bieden u de oplossing waarmee u de risico’s van een gladde toiletvloer tot een minimum beperkt. Wij behandelen uw vloer met een speciale ETS antislip behandeling. De behandeling bestaat uit vloeistoffen met reactiestoffen, welke een etsende werking laten plaatsvinden met de minerale bestanddelen in het oppervlak van uw vloer. In tegenstelling tot een antislip coating laat deze behandeling geen structuur achter, waardoor vuil minder snel hecht aan de vloer. Ook ziet u op het oog geen verandering aan uw nieuwe antislip vloer.

Ik wil een veilige vloer! >

Onze antislip behandeling

De antislip behandeling voorkomt een waterfilm (aquaplaning) zodat water weg kan onder de voet en gebruikers niet uitglijden op een gladde toiletvloer. In tegenstelling tot een antislip coating laat onze behandeling geen structuur achter, waardoor vuil minder snel hecht aan de vloer. De gladde parkeervloer is na de antislip behandeling weer direct klaar voor veilig gebruik. En dat zonder stof of lawaai.

De voordelen van VloerVeilig

Hieronder zetten we de voordelen van de werkwijze van VloerVeilig kort voor u op een rijtje. Onze methode is:

✓  Milieuvriendelijk
✓  Twee tot vijf jaar garantie
✓  Gebruiksklaar
✓  Onderhoudsvriendelijk
✓  Tegen de scherpste prijs in de markt

Vijfstappenplan voor veiligheid

De specialisten van VloerVeilig baseren zich voor het opruwen van een gladde toiletvloer, bijvoorbeeld een tegelvloer, op het unieke vijf stappenplan. VloerVeilig gaat met dit systeem en de vijf zekerheden (voordelen) voor een langdurige relatie met haar klanten. Ons vijfstappenplan biedt u veel voordelen. Dankzij dit duidelijke stappenplan weet u precies waar u aan toe bent en hoe wij uw vloer behandelen. VloerVeilig biedt u een snelle, efficiënte, goedkope en vooral veilige oplossing. Waar bestaan deze stappen concreet uit?

Stap 1 Reinigen

Het grondig reinigen van de ondergrond met VloerVeilig reinigingsmiddel.

Stap 2 Aanbrengen

Door middel van een airless-spray brengen we de gepatenteerde VloerVeilig Antislip Vloeistof aan.

Stap 3 Borstelen

Aan de hand van een speciale borsteltechniek checken wij vervolgens meerdere malen of uw vloer de juiste stroefheid heeft bereikt.

Stap 4 Controle

Na een inwerktijd van ongeveer 1,5 uur wordt de vloer nogmaals gecontroleerd met behulp van een stroefheidsmeter.

Stap 5 Afwerken

Bij goed resultaat werken onze specialisten de vloer af met de VloerVeilig Finish vloeistof.

Om het zo duidelijk mogelijk te maken heeft VloerVeilig een video gemaakt met de volledige werkwijze. Deze kunt u via YouTube bekijken. 

Gratis proefstuk

Wij komen graag bij u langs op uw bedrijf, organisatie of thuis. Het is ook mogelijk dat we u een proefstuk sturen zodat u zelf het verschil kunt voelen wanneer u uw vloer natmaakt.

U kunt direct mailen naar info@vloerveilig.nl. Of u belt naar +31(0)418 - 641 401 Wij helpen u graag verder. Een offerte voor het opruwen van een gladde toiletvloer is bij ons altijd oriënterend. U zit dus nergens aan vast. U krijgt van ons een reactie binnen één werkdag.

Wat doen wij:

stappen

Meer informatie?
Bekijk onze brochure.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?