sluiten

Anti slip behandeling marmer

Bent u het ook zo zat om altijd maar uit te glijden op uw gladde vloeren? Elke keer wanneer u schoonmaakt en er komt water aan te pas schuilt er gevaar voor uitglijden. Wat een nachtmerrie die gladde vloeren in de badkamer, keuken, werkvloer, zwembaden en bedrijfspanden. Maak er nu een eind aan en ontdek ons veelzijdige aanbod op: www.vloerveilig.nl. Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast! Reactie binnen 1 werkdag. U kunt ons ook direct bellen via +31(0)418 641 401 .Wij helpen u verder!

Anti slip behandeling marmer door Vloer Veilig

Wij maken uw leven makkelijker en veiliger. Eigenlijk zijn wij gewoon superhelden.
Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat u of uw klanten nooit meer gevaar lopen op uitglijden. Zo maken wij niet alleen uw vloeren van de badkamer, zwembaden, keuken en bedrijfspand geheel slipvrij, maar ook trappen.
Wij bieden verschillende behandelingen aan zoals; een ETS anti slip behandeling, een dieptereiniging, een anti slip behandeling, een anti slip marmer behandeling, het herstellen van anti slip-vloeren, anti-slip strips voor trappen en anti slip metingen.

Anti slip marmer

Marmer anti slip maken doen wij ook.
Hoe prachtig en ontzettend chique vloeren van marmer ook zijn, erg veilig zijn ze niet. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iedereen weet dat deze vloeren ontzettend glad worden, zodra deze in aanraking met water komen. Wij kunnen uw vloeren van marmer anti slip maken. Nadat wij uw vloeren hebben behandeld, is uw vloer direct klaar voor gebruik. Wij voeren deze behandeling uit zonder stof of lawaai, dat beloven we!

Hoe het werkt

Wij werken met een uniek vijf stappenplan:
reinigen, voor de behandeling van start gaat, wordt uw vloer eerst gronding gereinigd
aanbrengen, het de reiniging van uw vloer wordt de gepatenteerde Vloer Veilig Antislip Vloeistof aangebracht door middel van een airless-spray
borstelen, met behulp van onze borsteltechniek wordt gecontroleerd of de vloer de juiste stroefheid heeft bereikt
controle, natuurlijk wordt alles dubbel gecheckt
afwerken, voor een perfect resultaat wordt alles netjes en zorgvuldig afgewerkt

Wij beloven u de meest veilige vloeren voor uw badkamer, keuken, zwembad of bedrijfspand. Dus twijfel niet langer en maak een afspraak met ons voor een gratis proefstuk!

Wat doen wij:

stappen

Meer informatie?
Bekijk onze brochure.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?