sluiten

Anti Slip behandeling trappen

Een antislip behandeling voor trappen laat u uitvoeren door de medewerkers van Vloerveilig, de specialist op het gebied van antislipbehandeling. Dit doen wij doormiddel van ETS behandeling maar we kunnen ook anti slip strips erop aanbrengen op kleur zoals: geel, bruin, zwart, transparant, fluoriserend enz.

Anti slip gevaar voor trappen

Veiligheid

Het maken van anti-slip trappen is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid en die van de huisgenoten thuis, maar ook voor u en anderen aan het werk. Voor het maken van anti slip trappen zijn er verschillende mogelijkheden aanwezig. Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast! Reactie binnen 1 werkdag. U kunt ons ook direct bellen via +31(0)418 641 401 .Wij helpen u verder!

Anti-slip systemen

Voor de anti slip behandeling trappen wordt de anti-slip coating gebruikt. Het is belangrijk om eerst een uiteenzetting te geven over de anti-slip coating.
De anti-slip coating is een vloercoating dat tegen slijtage of aantasting van de ondergrond beschermd. Het aanbrengen hiervan kan op een verfraaiing lijken. Mechanisch of chemisch belaste vloeren worden door deze vloercoating of kunststof afgewerkt. De ondergrond moet eerst goed beoordeeld worden omdat het resultaat van de vloercoating van de beoordeling afhangt. De vloercoating moet goed hechten en daarvoor is het vereist dat de ondergrond schoon en droog is. Voor het heel proces vanaf de beoordeling tot en met de behandeling kunt u bij ons terecht.
De andere mogelijkheid is de anti-slip strip. De verschillende afmetingen en kleuren van deze anti-slip strip maken uw trappen daardoor niet alleen veilig, maar ook siervol in de stijl die u wenst. De anti-slip strip komt voor in verschillende samenstellingen van de fijne tot grove korrel varierend van de standaard fijne scherpe anti-slipkorrel tot extra grof extra grove scherpe anti-slipkorrel. Ook de vervormbare scherpe anti-slipkorrel op een aluminium folierug bieden we aan. Naast de fijn “zacht” gemalen rubber korrels speciaal bestemd voor de natte ruimtes, zijn er ook de grof ‘zachte’ anti-slipkorrels grove maling. En voor extra veilgheid bieden we ook de attentie scherpe anti-slipkorrel met veiligheidsmarkering aan, die ook met of zonder een fluoriserend veiligheidsmarkering komt.

Meerdere mogelijkheden

Voor het maken van anti slip trappen van beton kan men zowel de anti slip behandeling trappen toepassen als zowel de anti-slip strips. Bij het anti-slip maken van de betontrappen vindt er eerst een diepreiniging plaats alvorens de anti-slip strips worden aangebracht. Ook voor uw plavuizen is onze aanbod mogelijk. De benaming “plavuizen” is niets meer dan een verzamelnaam voor keramische tegels en antieke of oude estrikken. Hierbij wordt er ook weer een onderscheid gemaakt tussen oude en nieuwe plavuizen, waarvan de geglazuurde en ongeglazuurde veel in Nederland voorkomen. Ook voor de plavuizen is er een anti-slip oplossing. Voor het maken van anti slip trappen van hout, coating en kunststof kunnen wij u ook van dienst zijn.

Wat doen wij:

stappen

Meer informatie?
Bekijk onze brochure.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?