sluiten

Anti slip behandeling kunststof

Anti slip kunststof

Welke vloer je ook hebt, iedere vloer heeft het risico glad te worden. Dit kan op bedrijfsvloeren, waar bijvoorbeeld veel met water en chemische stoffen gewerkt wordt, maar ook thuis kan de vloer glad worden door bijvoorbeeld schoonmaak met water en reiniger. Kunststof vloeren zijn niet heel erg gebruikelijk, maar in huis zien we het toch wel eens. Ook de douchebak is vaak van kunststof en daar kan het tijdens het douchen ook wel eens glad worden, met alle gevolgen van dien. Wilt u kunststof vloeren minder glad hebben, dan kan u een anti slip behandeling kunststof laten uitvoeren. Zo kan u weer veilig over de vloer lopen of douchen, zonder bang hoeven te zijn op valpartijen en toch een mooi anti slip kunststof vloer te behouden.

Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast! Reactie binnen 1 werkdag. U kunt ons ook direct bellen via +31(0)418 641 401 .Wij helpen u verder!

Anti slip behandeling kunststof

Een anti slip kunststof vloer kunt u het beste laten doen door een professioneel bedrijf. Als u op https://www.vloerveilig.nl kijkt, kan u zien hoe u een kunststof vloer anti slip kunt laten maken door middel van een 5 stappenplan. Eerst moet de vloer grondig gereinigd worden met een speciaal reinigingsmiddel. Na reiniging is de vloer goed schoon en stofvrij. Daarna gaat men met behulp van een coating de vloer inspuiten met een speciale gepatenteerde anti slip vloeistof of coating. Hierna gaat men de vloer borstelen. Een machine met een speciale borstel zorgt ervoor dat de vloer stroef gemaakt wordt. Men borstelt net zo lang, totdat de juiste stroefheid bereikt is. Met behulp van een antislipmeter gaat men na het borstelen de vloer testen of inderdaad de juiste stroefheid behaald is. Men test dan met verschillende materialen, zoals leer, kunststof en rubber, of de vloer inderdaad stroef genoeg is. Is dit het geval, dan gaat men de vloer afwerken met een speciale vloeistof en zal na schoonmaak, de vloer volledig anti slip zijn.

Andere methodes anti slip kunststof

Een andere manier om uw vloeren of ruimtes anti slip te maken is door middel van anti slip strips. Deze strips zijn bijvoorbeeld heel handig voor de trap. U maakt het gedeelte waar u de anti slip strip wilt plaatsen goed schoon. Daarna plaatst u de strip, die te koop zijn in rollen en daardoor gemakkelijk op maat te maken zijn. 

Wat doen wij:

stappen

Meer informatie?
Bekijk onze brochure.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?