sluiten

Belijning

Voor het maken van belijningen of het doen van afbakeningen voor o. a. bedrijven of parkeergarages kunt u ook bij ons terecht. Voor bedrijven kunnen wij speciale antislip-paden aanleggen met de belijning erlangs zodat duidelijk zichtbaar wordt waar het antislip is gemaakt.

Wat wij bijvoorbeeld voor u kunnen verzorgen is het plaatsen van een kruis bij brandslangen zodat men weet dat daar niet geparkeerd dient te worden. Een ander voorbeeld is het aangeven van de plek waar uw pallets moeten komen te staan.

Niet alleen bij een bedrijf kunnen wij u van dienst zijn, dit alles is ook toe te passen in parkeergarages waar de parkeervakken aangegeven moeten worden. Of bij looppaden waar het tussen de belijning antislip gemaakt wordt met ons systeem. Wilt u hier meer over weten kunt u kijken onder het kopje "5 stappen". Vele varianten zijn mogelijk. Vraag naar ons vakkundig advies en de mogelijkheden die wij toepassen.

Prijzen zijn afhankelijk van de situatie maar u kunt altijd vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. De gangbare kleuren die te verkrijgen zijn zijn wit. geel of rood maar andere kleuren kunnen wij u ook leveren.

Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast! Reactie binnen 1 werkdag. U kunt ons ook direct bellen via +31(0)418 641 401 .Wij helpen u verder!

Vraag offerte aan

Wat doen wij:

stappen

Meer informatie?
Bekijk onze brochure.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?