sluiten

ETS anti-slip behandeling

De ETS anti-slip behandeling is een systeem dat alleen op steenachtige ondergronden kan worden toegepast zoals op: Tegels, natuursteen en beton. Doordat de behandeling bestaat uit vloeistoffen met reactiestoffen, welke een etsende werking laten plaatsvinden met de minerale bestanddelen in het oppervlak is de behandeling alleen maar uit te voeren op steenachtige ondergronden. Zo zult u op het oog nauwelijks iets zien aan uw nieuwe antislipvloer. De minuscule ingreep voorkomt een waterfilm (aquaplaning) zodat water weg kan onder de voet en gebruikers niet uitglijden. In tegenstelling tot een antislip coating laat onze behandeling geen structuur achter, waardoor vuil minder snel hecht aan de vloer. (zie onderhoud)

De vloer is na de antislip behandeling weer direct klaar voor veilig gebruik! Zonder stof of lawaai! Zie ook het vijf stappenplan voor hoe VloerVeilig te werk gaat met dit systeem en de vijf zekerheden (voordelen) voor een langdurige relatie met haar klanten. VloerVeilig geeft 2 jaar zakelijk 5 jaar prive garantie op onze antislipbehandelingen, afhankelijk wat voor vloer het is.

Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast! Reactie binnen 1 werkdag. U kunt ons ook direct bellen via +31(0)418 641 401 .Wij helpen u verder!

Vraag offerte aan

Wat doen wij:

stappen

Meer informatie?
Bekijk onze brochure.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?