sluiten

Onderhoud

De VloerVeilig antislipbehandeling (ETS Systeem) maakt geen structuur op de vloer. De vloer vervuilt dus minder snel dan bij een coating of antisliptegel. Voor onderhoud met een goed reinigingsmiddel en de juiste methodiek is voldoende om de vloer schoon en stroef te houden. Na de antislipbehandelig geven wij ook een reinigingsvoorschrift erbij. Er hoeven ook geen speciale reinigers afgenomen en gebruikt te worden om aan de garantie te voldoen.

Op badkamers in de privesfeer geven wij 5 jaar garantie op de antislipeffect. Bij vloeren die bedrijfsmatig gebruikt worden geven wij 2 jaar garantie (terrasvloeren 2 jaar garantie) op het antislipeffect. Bij coating is dat verschillend legt eraan wat voor ondergrond het is?

Het is mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten met een jaarlijkse stroefheidsmeting en een dieptereiniging. Hierdoor kan de garantie termijn verlengd worden.

Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast! Reactie binnen 1 werkdag. U kunt ons ook direct bellen via +31(0)418 641 401 .Wij helpen u verder!

Vraag offerte aan

Wat doen wij:

stappen

Meer informatie?
Bekijk onze brochure.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?