sluiten

Veelgestelde vragen

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat de behandeling van uw vloer vragen oproept. Onderstaand gaan wij in op enkele veelgestelde vragen. Mocht u een andere vraag hebben dan kunt u ons mailen of bellen +31(0)418 641 401.
Wij staan u graag te woord!

Algemeen

Hoe lang duurt het voor jullie langskomen? (meer informatie)

De gemiddelde doorlooptijd na opdracht bedraagt twee weken. Wij treden waar nodig in overleg met u voor een afspraak en de planning. Het kan natuurlijk voorkomen dat u een spoedklust heeft, dan verzoeken wij u ons te bellen. Samen zoeken we dan naar een oplossing. 

Werken jullie in het hele land? (meer informatie)

Vloerveilig bedient klanten in heel Nederland en België. Wij zijn op voorhand altijd duidelijk over eventuele voorrijkosten. Waar mogelijk proberen wij opdrachten met elkaar te combineren zodat dit voor alle partijen scheelt. 

Behandelen jullie ook een klein stukje vloer ? (meer informatie)

Vloerveilig verzorgt elke klus, groot of klein. Het gevaar om uit te glijden op een klein stukje vloer is immers net zo groot. Schroom dus niet om een aanvraag te doen, wij helpen u graag. 

Geven jullie garantie? (meer informatie)

VloerVeilig geeft twee jaar garantie op vloer bij zakelijk gebruik en vijf jaar bij privégebruik. Wij informeren u graag over onze garanties. Leest u ook onze algemene voorwaarden.

Welke behandeling heeft mijn vloer nodig? (meer informatie)

Op basis van materiaal kunnen we met onze ervaring al een goede inschatting doen. Bij twijfel komen we in overleg bij u langs op locatie en bepalen we de beste behandeling voor u vloer. 

Is de behandeling duur? (meer informatie)

De prijs is uiteraard altijd afhankelijk van het oppervlak en het type materiaal. U mag er van uitgaan dat wij zeer concurrerende tarieven hanteren. U kunt met gerust hart een offerte aanvragen. Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast!

Werkt de behandeling wel? (meer informatie)

In overleg komen we graag bij u thuis of op het bedrijf demonstreren wat een VloerVeilige antislipbehandeling voor resultaat geeft. Ook kunnen wij u een tegel toezenden die deels behandeld is zodat u zelf het verschil kunt voelen wanneer u de tegel natmaakt. Ga hiervoor naar de pagina gratis proefstuk behandeling.

Maken jullie ook vloeren anti slip voor huisdieren? (meer informatie)

Wij voeren geen anti slip behandelingen uit t.b.v. huisdieren op laminaat en plavuizen.

Wat doen wij:

stappen

Meer informatie?
Bekijk onze brochure.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?