sluiten

Antislip maken tegels

Voorkom uitglijden en nare ongelukken

Wij maken uw vloer weer veilig! Een tegelvloer biedt een strakke en moderne uitstraling aan een ruimte, maar kan ook heel glad zijn, vooral wanneer deze nat wordt. Dit kan leiden tot ongelukken en letsel, zowel thuis als op de werkvloer. Een antislip behandeling van VloerVeilig biedt een effectieve oplossing. Onze antislip behandeling vermindert de kans op uitglijden aanzienlijk, zonder dat uw tegelvloer er anders uit komt te zien. 

Vraag een offerte aan > 

Voordelen antislip maken tegels

Garantievoorwaarden

VloerVeilig biedt een uitstekende garantie: 2 jaar garantie op de antislip behandeling bij zakelijk gebruik en maar liefst 5 jaar bij privé gebruik. Zo kunt u met een gerust hart genieten van een langdurig veilige vloer.

Veilig voor mens en milieu

Onze antislip behandeling maakt gebruik van vloeistoffen die veilig zijn voor zowel mens als milieu. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over schadelijke stoffen in uw leef- of werkomgeving.

Direct gebruiksklaar en geruisloos

Na de behandeling is uw vloer direct gebruiksklaar. Geen stof of lawaai meer in uw ruimte, wat zorgt voor minimale verstoring van uw dagelijkse activiteiten. U kunt meteen weer volop genieten van uw vloer.

Onderhoudsvriendelijkheid

Onze antislip tegels zijn ook na de behandeling bijzonder onderhoudsvriendelijk. Vuil hecht minder snel aan de vloer, waardoor schoonmaken eenvoudig is en uw vloer langer mooi blijft.

Scherpe prijzen

Wij hanteren de scherpste prijzen in de markt, zonder in te leveren op kwaliteit en service. Zo maken we hoogwaardige veiligheid bereikbaar voor iedereen.

Antislip ondergronden

Onze ETS antislip behandeling is ontwikkeld voor diverse steenachtige ondergronden zoals tegels, natuursteen en beton. Door middel van vloeistoffen met reactiestoffen ontstaat er een binding met de minerale bestanddelen van het oppervlak. Hierdoor blijft uw vloer vrijwel ongewijzigd in uiterlijk, terwijl het effectief beschermt tegen aquaplaning en uitglijden voorkomt.

Behoud de uitstraling van uw vloer

In tegenstelling tot traditionele antislip coatings, laat onze behandeling geen zichtbare structuur achter. Dit voorkomt niet alleen hechting van vuil, maar behoudt ook de originele uitstraling van uw vloer. Bekijk enkele foto's van onze antislip tegels projecten

Onderhoud van uw antislip tegels

Het onderhoud van onze antislip tegels is simpel en doeltreffend. Regelmatig stofzuigen en dweilen met een mild schoonmaakmiddel behoudt de optimale werking van de antislip behandeling, zodat uw vloer veilig en mooi blijft.

Vijfstappenplan voor veiligheid

U schakelt VloerVeilig in om uw tegelvloer anti slip te maken. Hoe gaan wij te werk? Dat doen wij door middel van ons vijf stappenplan. Waar bestaan deze stappen concreet uit?

Stap 1 Reinigen

Het grondig reinigen van de ondergrond met VloerVeilig reinigingsmiddel.

Stap 2 Aanbrengen

Door middel van een airless-spray brengen we de gepatenteerde VloerVeilig Antislip Vloeistof aan.

Stap 3 Borstelen

Aan de hand van een speciale borsteltechniek checken wij vervolgens meerdere malen of uw vloer de juiste stroefheid heeft bereikt.

Stap 4 Controle

Na een inwerktijd van ongeveer 1,5 uur wordt de vloer nogmaals gecontroleerd met behulp van een stroefheidsmeter.

Stap 5 Afwerken

Bij goed resultaat werken onze specialisten de vloer af met de VloerVeilig Finish vloeistof.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor vragen of advies. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Samen zorgen we voor een veilige en stijlvolle vloer die voldoet aan al uw wensen en eisen.

Wat doen wij:

stappen

Meer informatie?
Bekijk onze brochure.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?